Mjölkchokladbräck

Serverar: 16 portioner

Ett enkelt sätt att göra julgodis. Variera med olika torkade frukter och nötter.

Ingredienser

  • 250 g mjölkchoklad av god kvalitet
  • 100 g blandade nötter, torkad frukt eller bär, t ex pistagenötter, valnötter, kokos, papaya, gula och gröna russin, tranbär
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen i mikrovågsugnen på full effekt (max 800W) 2-3 min Häll chokladen i små plastformar som finns att köpa i vissa köks- eller hobbyaffärer. Eller häll upp chokladen i en större pastform eller på bakplåtspapper som en chokladkaka. Låt chokladen svalna.
    2. Strö över nötterna och de torkade frukterna och bären. Låt stelna i kylen. Skär i bitar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben