Mjölkchokladscones

Servera sconesen ljumna så chokladen fortfarande är aningen smält

Ingredienser

  • 75 g smör, rumsvarmt
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl mjölkchoklad, hackad
  • Instruktioner

    1. Mät upp mjöl, socker, salt, bakpulver i en bunke.
    2. Skär smöret i bitar. Blanda smöret med de torra ingredienserna.
    3. Tillsätt mjölken och blanda väl. Rör ner den hackade chokladen. Degen ska bli kletig.
    4. Klicka ut 10 bullar på bakplåtspapper på en plåt.
    5. Grädda i ugn, 225 grader, i cirka 12 minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben