Moccarulle

Serverar: 12 portioner

Litet mer än en vanlig rulltårta!

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 msk mjölk
  • Fyllning
  • 100 g margarin eller smör
  • 1 1/2 dl siktat florsocker
  • Rivet skal av en apelsin
  • 1 äggula
  • 1/2 - 1 msk snabbkaffepulver utrört i litet hett vatten
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet och bakpulvret. Vänd ner det i äggsmeten. Häll i mjölken. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm. Bred ut smeten. Grädda mitt i ugnen i 250 grader, ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat papper. Låt den gärna kallna under långpannan. Rör samman ingredienserna till krämen. Bred den på den kalla kakan. Rulla ihop den. Låt gärna rullen ligga kallt innan den skärs i ganska stora bitar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben