Mockatryfflar

Serverar: 30 portioner

Härligt mörka, goda och krämiga tryfflar

Ingredienser

  • 340 g mörk choklad
  • 140 g rumstempererad philadelphia
  • 1,5 msk snabbkaffe
  • 1 tsk vatten
  • Ca 230 g mörk choklad (för överdrag)
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen över vattenbad, rör tills den är jämn. Tillsätt Philadelphia, kaffe och vatten. Kyl blandningen tills den är fast nog för att forma. Forma bollar, ca 3 cm i diameter och ställ de på bakpapper. Kyl i 1-2 timmar eller tills de är fasta.
    2. Smält chokladen för överdrag med vattenbad. Doppa bollarna i chokladen, och låt överflödig choklad rinna av. Ställ de igen på det bakpappret och låt stå i kylen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben