Serverar: 1 portioner
Saftigt och gott matbröd! Tips: Man kan byta ut en del av mjölet mot tex linfrö, solrosfrö, kruskakli, havre eller rågkross, russin, pumpakärnor. Jag brukar byta bort det mesta av vetemjölet.
Oliver
Oliver har blivit lika vanliga i vårt kök som tomater och lök, fram...
Sanningen
Jag har tidigare skrivit om det svenska brödet – visst har du väl refl...
Ur minnets skafferi
Vilka måltider minns man längst? Ja, det blir givetvis de som på något...
Hej. Ett supergott bröd som jag har bakat idag, Tack för receptet.../ Inger
Det blev jättegott. Jag kompletterade med en förpackning fruktblandning, och det blev som en kaffekaka. Nästa gång ska jag inte ta med fruktblandningen, för brödet blev sååååå gott ändå. Tack för receptet majamia!!!! Christian
Verkligen ett smarrigt bröd. Och framförallt väldigt enkelt att göra. Bytte också bort det mesta av vetemjölet. Känns mer nyttigt då. Ska ta det med mig hem till familjen på påsk så hoppas att dom också njuter av det :)
Supergott. Mörkt, saftigt och mycket enkelt att baka. Tack för ett bra recept.
Brödet blev kanongott och väldigt mättande. Jag är hemma med feber så filmjölken var förstås slut. Jag tog kesella som jag hade över, turkisk yoghurt och mjölk så jag fick ihop 5 dl vätska och det gick alldeles utmärkt. Det här kommer att bli en ståede favorit hos oss.En klar 5:a.
Gott :) Och väldigt enkelt att göra...
Mycket gott och saftigt bröd, passar mycket bra till sill. Mycket enkelt att baka.
Detta är mammas allra godaste bröd! Jag älskar det. (: