Monster-Blandmacka

Serverar: 1 portioner

Tid: 5 minuter

Perfekt på helgen när man antingen är bakis eller om man, som jag, går upp ett par timmar senare på helgen. Bacon och falukorv förvaras fördelaktigt i frysen, korv blir lätt att skiva tunt om man har en skaplig kniv och en bra högerarm, baconet blir lätt att bryta på mitten. Är man mycket hungrig går stekt potatis bra till och gärna stekt lök.

Ingredienser

  • 1 skiva grovlimpa
  • ½ paket bacon
  • 1-2 ägg
  • 3 tunna skivor falukorv
  • 1 matsked smör
  • Hp-Sauce
  • Instruktioner

    1. Stek bacon och korv-skivorna och lägg upp på ett fat.
    2. Stek ägget i smöret, alternativt i bacon-fettet, krydda.
    3. När ägget vänds lägger du i brödet på andra sidan av stekpannan så det blir varmt och tar upp lite fett.
    4. Vänd upp brödet, på med ägg, korv och bacon.
    5. Serveras med Hp-Sauce.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben