Morgonmuffins

Serverar: 12 portioner

Tid: 30 minuter

Nyttigt och gott med lågt GI

Ingredienser

  • 170 g torkade aprikoser, grovt hackade
  • 170 g osötad müsli
  • 4 1/4 dl extra fint vetemjöl (innehåller bakpulver)
  • 1 tsk bakpulver
  • 2,5 dl osötad äppeljuice
  • 3 msk vegetabilisk olja
  • 1 dl honung
  • 1 stort ägg
  • Instruktioner

    1. Blanda aprikoser, müsli, mjöl och bakpulver i en stor bunke. Rör ihop äppeljuice, olja, honung och ägg i en annan bunke. Vänd ner de torra ingredienserna. Blanda inte för mycket.
    2. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i 190 grader i 20 minuter. Låt svalna. Förvara i lufttät burk i högst tre dagar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben