Morots-och-paprikasoppa

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbkokta morötter, när de är rivna.

Ingredienser

  • 400 gram morot
  • 200 gr röd paprika
  • 1 äpple
  • 2 buljongtärningar av grönsaker
  • 1,5 liter vatten
  • 1 knippa persilja
  • Instruktioner

    Skala och kör morötterna i matberedare på grova rivskivan. Skär paprikan i 1/2 cm små fyrkanter. Skär 1 syrligt äpple i likadana små fyrkanter. Häll det rivna och skurna i en kastrull med 1,5 liter vatte. Lägg i buljongtärningarna. Koka c:a 15 minuter, så att allt är "tuggmjukt". Servera med ordentligt med persilja och hård eller mjuk ostsmörgås.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben