Morotsrullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Passar utmärkt som tillbehör till många olika huvudrätter. Nyttigt, billigt, gott och massor av färg!

Ingredienser

  • 200 gr morot , gärna tjocka
  • Fyllning
  • 100 gr färskost , gärna Philadelphia
  • 2 msk finhackad persilja
  • 1 tsk färsk riven timjan eller 1/2 tsk torkad timjan
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka morötterna " al dente". Blanda fyllningen. Skär tunna skivor av morötterna, på längden, ca 1-2 mm tjocka och rada dem till en rektangel, lite omlott på ett ark plastfolie. Bred försiktigt fyllningen på morotsrektangeln. Rulla ihop rullen från långsidan och låt stelna i kylen en stund. Skär i sneda små torn. servera som tillbehör till huvudrätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben