Mozzarellakassler

Serverar: 4 portioner

Mozzarella och kassler i ugn.

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • ½ dl inlagd grillad paprika
  • 1 tomat
  • ½ dl färska basilikablad
  • 150 g mozzarella
  • 1 msk pinjenötter
  • Tillbehör
  • Potatisklyftor
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Skiva kasslern och lägg i en ugnsfast form. Hacka paprikan. Dela tomaten och ta bort kärnorna. Tärna tomatköttet.
    2. Hacka den färska basilikan och mozzarella, blanda det med paprika och tomat. Strö allt över kasslerskivorna och gratinera i ugnen 225 grader, 20 minuter. Strö över pinjenötter, servera med potatis, gärna klyftpotatis, och en sallad.

    Kommentarer (1)

    flabban 30 juli 2009

    Jättegott. Hade ingen inlagd grillad paprika så jag tog en färsk vilket funkade lika bra. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben