Muscovadobrownies

Serverar: 24 portioner

Muscovadosockret ger kakan en extra fyllig och god smak. Den ska vara lite seg och kompakt i konsistensen.

Ingredienser

  • 250 g smör
  • 350 g mörk choklad, 70%
  • 3 ägg
  • 5 dl mörkt muscovadosocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • Garnering
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i kastrullen. Rör tills den smält. Vispa upp äggen i en bunke. Tillsätt sockret och vispa till en blank smet. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen och choklad i äggvispet.
    3. Häll smeten i en form, ca 20x30 cm , klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter. Låt kakan kallna i formen. Skär den i rutor och garnera med florsocker.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben