Muscovadohjärtan

Serverar: 40 portioner

Så goda å lättgjorda

Ingredienser

  • 200 g vetemjöl
  • 100 g Dansukker mörkt muscovadoråsocker
  • 125 g smör
  • 1 äggula
  • 1 tsk Dansukker vaniljsocker
  • Garnering
  • Dansukker flor med jordgubbsmak
  • Vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda samman vetemjöl, muscovadosocker, smör, äggula och vaniljsocker, samtliga ingredienser till en deg. Lägg degen i en plastpåse och låt den vila i kylskåp i 1 timme.
    2. Kavla ut degen, ca 2 mm tjock, och tag ut hjärtan med mått. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda muscovadohjärtana mitt i ugnen i 200° i ca 5 minuter. Låt svalna på galler.
    3. Blanda samman flor med jordgubbssmak och lite vatten och garnera muscovadohjärtana.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben