Musliflarn

Serverar: 34 portioner

Knapriga flarn med musli i sig. Servera med glass emellan eller något gott mousse.

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 2 dl strö- eller råsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ½ dl musli
  • ½ dl ljus sirap
  • 2 msk vatten
  • ½ tsk vaniljpulver
  • ½ tsk bakpulver
  • Servering
  • Vaniljglass
  • Lite strimlad mynta
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna. Klicka ut 1 rågad tesked på plåtar med bakplåtspapper, 9 st per plåt.
    2. Grädda mitt i ugnen tills flarnen flutit ut och fått fin färg, 8-10 minuter. Låt svalna helt.
    3. Servera med glass emellan och mynta.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben