Musselgott

Serverar: 2 portioner

Verklig snabbrättt som alla gillar

Ingredienser

  • 1 brk musslor (helst ABBAs renodlade)
  • 2 stora, hårdkokta ägg
  • 1 knippa dill
  • Salt
  • Peppar
  • Rödlök
  • Cittronolja
  • 1 klick smör
  • 2 skivor rostbröd
  • Instruktioner

    Skala och hacka äggen, hacka dillen. Låt musslorna rinna av i en sil. Fräs musslorna i smöret, blanda i de hackade äggen och den hackade dillen. Låt bli genomvarmt. Salta och peppra efter smak. Rosta brödet och lägg en hög på varje skiva. Garnera med ett par skivor rödlök och skvätt litet citronolja över. Servera med öl och gärna en snaps!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben