Nachosnacks

Serverar: 2-3 portioner

Gott som kvällssnacks eller tilltugg till fördrinken. Och så enkelt!

Ingredienser

  • 20 runda naturella nachochips
  • 1 röd snackspaprika
  • 2 dl creme fraiche
  • 0,5 dl tacosås
  • 1 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Riven ost till garnering
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Lägg nachos (en och en) på en pappersklädd plåt. Skiva snackspaprikan och lägg en skiva på varje nacho.
    3. Blanda creme fraiche, tacosås, ost, salt och peppar i en skål. Rör inte för mycket, då blir det löst. Klicka över nachochipsen. Lägg lite riven ost på toppen.
    4. In i ugnen i ca 5-8 minuter, håll koll. De ska få lite färg men inte för mycket. Om man vill kan man klicka på lite tacosås och vanlig creme fraiche. Servera direkt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben