Nêrgizî

Serverar: 8 portioner

Kryddig potatissallad, het och god!

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 1 knippa salladslök
  • 1 ½ msk tomatpuré
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och koka den tills den blir mjuk, i ca 20 min.
    2. Krossa potatisen lätt med en gaffel.
    3. Skölj och hacka salladslöken fint.
    4. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och tillsätt tomatpuré. Lägg i salladslöken efter en minut och stek i en halv minut.
    5. Ta bort stekpannan från spisen och blanda ner den mosade potatisen
    6. Smaka av med salt och cayennepeppar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben