Serverar: 24 portioner
Passar utmärkt till förmiddagsfikat!
Ugnstemperatur: 175 grader. 1. Blanda margarin, ägg, socker och vaniljsocker i en bunke tills det blir en krämig smet. 2.Blanda mjöl, bakpulver, kakao och salt i en annan bunke. 3. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en seg massa. 4. Klicka ut ca 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakplåtspapper. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum. 5. Sätt på några nonstop på varje kaka. (Prova gärna med strössel också.) 6. Sätt in dem i mitten av ugnen. Grädda i 15 min.
Kanon goda kakor...
Jättejättegoda!
Super goda kakor. Gjorde dubbel sats men bara med kakao i halva. De vita flöt ut mer men blev också super goda.
margarinet ska alltså in smältas eller nåt utan vara rumstempererat och blandas i? Eller har jag förstått fel?
Vad roligt att ni gillar kakorna! Det gör jag med ;) Smöret ska inte smältas, men det är bra om det är mer rumstempererat så att det blandas lättare. Ledsen om jag var otydlig! Lycka till :)