Choklad och nonstopkarameller kan bara sluta i succé!
Ingredienser
1 pkt tårtbotten
1 påse chokladpudding
½ dl vispgrädde
Ca 2 påsar Non-stop karameller
Glasyr
275 g blockchoklad
6 msk vatten
90 g smör
Instruktioner
- Vispa ihop chokladpuddingen. Bred hälften på en av bottnarna. Lägg på en ny tårtbotten.
- Blanda resten av chokladpuddingen med den vispade grädden. Bred blandningen över tårtbotten och lägg på den sista tårtbotten.
- Smält blockchokladen tillsammans med vattnet. Ta kastrullen från värmen och rör ner smöret.
Bred blandningen över hela tårtan.
- Garnera tårtan med Nonstopkaramellerna.
Ställ tårtan svalt för att stelna något.
Kommentarer (3)
Denna ska jag testa till helgen den verkar kanon god!!
Du kommer inte bli besviken:)
Hur mycket är en påse chokladpudding?