NonStop-Tårta

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Choklad och nonstopkarameller kan bara sluta i succé!

Ingredienser

  • 1 pkt tårtbotten
  • 1 påse chokladpudding
  • ½ dl vispgrädde
  • Ca 2 påsar Non-stop karameller
  • Glasyr
  • 275 g blockchoklad
  • 6 msk vatten
  • 90 g smör
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop chokladpuddingen. Bred hälften på en av bottnarna. Lägg på en ny tårtbotten.
    2. Blanda resten av chokladpuddingen med den vispade grädden. Bred blandningen över tårtbotten och lägg på den sista tårtbotten.
    3. Smält blockchokladen tillsammans med vattnet. Ta kastrullen från värmen och rör ner smöret. Bred blandningen över hela tårtan.
    4. Garnera tårtan med Nonstopkaramellerna. Ställ tårtan svalt för att stelna något.

    Kommentarer (3)

    FiffiNelly 30 mars 2010

    Denna ska jag testa till helgen den verkar kanon god!!

    annelie91 30 mars 2010

    Du kommer inte bli besviken:)

    Lilium 17 november 2012

    Hur mycket är en påse chokladpudding?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben