I dessa strutar göms kantareller och renkött.
Ingredienser
1/2 gul lök
1 burk kantareller á 184 g
75 g rökt renkött
Äggröra
4 ägg
1 dl kaffegrädde
Salt
Timjan
4 kakor tunt tunnbröd
Sallad
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Låt svampen rinna av väl. Fräs lök och svamp i lite matfett tills löken är mjuk och glansig.
Strimla renköttet och rör ner det i svampblandningen. Låt det kallna.
- Vispa samman ägg och grädde till äggröran. Smält lite matfett i en låg kastrull och häll i äggsmeten under omrörning. Rör över svag värme tills äggröran är fast men lite krämig. Låt äggröran kallna.
- Rör ner lökblandningen i äggröran och smaka av med salt och lite timjan.
- Formar strutar av tunnbröden. Vik hop strutarna noggrant i botten så att de blir täta. Fäst dem eventuellt med tandpetare. Fyll dem med sallad och äggröra.
Kommentarer (0)