Norrskenspanna

Serverar: 3-4 portioner

Ingredienser

  • 1 pkt renskav eller viltskav
  • 2 msk smör
  • 1 gul lök
  • 200 g svamp, t ex champinjoner
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 1 msk soja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl djupfrysta ärter
  • Instruktioner

    Tina skavet något före tillagningen. Bryn skavet i smör. Tillsätt skivad lök och svamp. Fortsätt bryna och smaksätt med peppar, gelé och soja. Klicka i crème fraiche och låt puttra i 10 min. Späd med vatten om såsen blir för tjock. Häll i ärterna sist och låt dem bli genomvarma. Smaka av och servera med ris eller pressad kokt potatis.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben