Nougatcrisp

Låter väldigt enkelt och väldigt gott. Har tyvärr inga mått utan man får prova sig fram till önskad krispighet.

Ingredienser

  • Nougat
  • Rice krispies
  • Mörk choklad, vikt beroende på hur många bollar man gör
  • Instruktioner

    1. Riv önskad mängd nougat, blanda i krossad rice krispies för att få lite krisp
    2. Ställ in i kylen en stund och rulla sen nougaten till bollar
    3. Smält choklad och doppa bollarna, lägg på bakplåtspapper för att stelna, förvara i kyl
    4. Ett bra tips är att använda en gaffel då man doppar nougatbollarna i chokladen. Då är det lättare att överflödig choklad rinner av innan de ska stelna

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marialm 16 december 2008

    Påminner lite om mitt recept tomtenougat. värt att testa

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben