Nougatpinnar
Serverar:
20 portioner
Tid:
30 minuter
Underbart goda.
Ingredienser
200 g mörk choklad
50 g vit choklad
100 g mandelmassa
50 g nougat
Instruktioner
Kavla ut rumsvarm mandelmassa mellan dubbla bakplåtspapper.
Skär nougaten i stavar, cirka en centimeter breda. Jämna till kanterna på mandelmassan och lägg nougatkorven i ena kanten.
Rulla in nougaten i ett lager av mandelmassan. Dela i 2 centimeter stora bitar på längden.
Smält mörk choklad i vattenbad. Doppa bitarna i choklad och låt dem svalna på bakplåtspapper.
Smält vit choklad i vattenbad. Ringla över den vita chokladen med en gaffel som dras fram och tillbaka över konfekten. Ställ för att svalna.
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!