Nougatpinnar

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart goda.

Ingredienser

  • 200 g mörk choklad
  • 50 g vit choklad
  • 100 g mandelmassa
  • 50 g nougat
  • Instruktioner

    1. Kavla ut rumsvarm mandelmassa mellan dubbla bakplåtspapper.
    2. Skär nougaten i stavar, cirka en centimeter breda. Jämna till kanterna på mandelmassan och lägg nougatkorven i ena kanten.
    3. Rulla in nougaten i ett lager av mandelmassan. Dela i 2 centimeter stora bitar på längden.
    4. Smält mörk choklad i vattenbad. Doppa bitarna i choklad och låt dem svalna på bakplåtspapper.
    5. Smält vit choklad i vattenbad. Ringla över den vita chokladen med en gaffel som dras fram och tillbaka över konfekten. Ställ för att svalna.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben