nougatpudding

Serverar: 4 portioner

god

Ingredienser

  • 1 dl strösocker
  • 0,3 dl vatten
  • 1 msk hackad madel
  • 1 dl vispgrädde
  • 2,5 gelatinblad
  • 2 äggulor
  • 0,65 dl vispad grädde
  • Instruktioner

    1.koka socker och vatten till en karamell, sockerlagen ska vara knäckfärgad. 2.blanda i den hackade mandeln 3. koka upp grädden och blanda, låt svalna. smält gelatinbladen och rör i gräddsmeten. 4. blanda i den vispade grädden. häll i små portionsskålar, låt stelna. vänd upp och ner på tallriken med lite råsockerrörda bär.

    Kommentarer (1)

    Kent pettersson sundsvall 7 april 2024

    Min absoluta efterrätt, min mamma gjorde till 100 Pers på vårt bröllop!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben