Rör ihop riven mandelmassa, socker och äggvita.
Spritsa ut smeten på bakplåtspapper till små rundlar av en femkronas storlek.
Grädda mitt i ugnen ca 10 min eller tills de fått fin färg. Låt kakorna svalna något innan de lossas från papperet. Låt dem kallna.
Vispa rumsvarmt smör, florsockret och äggulan till en ljus och luftig kräm.
Tillsätt nutella (rumsvarm).Blanda ordentligt.
Bred på smörkrämen på undersidan av biskvierna med hjälp av en kniv, och ställ dem i frysen så de blir riktigt kalla.
Smält chokladen i vattenbad och blanda i oljan.
Doppa biskvierna i chokladen, och ställ slutligen in dem i kylen så chokladen stelnar.
Kommentarer (1)
kluddis6 januari 2014
Mmmmmmm, livsfarligt! ;)Jag har alltid trott att det är svårt att göra biskvier, men det var ju hur enkelt som helst! Doppade i vanlig choklad istället för vit, blev jättegott! Full pott från mig!
Mmmmmmm, livsfarligt! ;)Jag har alltid trott att det är svårt att göra biskvier, men det var ju hur enkelt som helst! Doppade i vanlig choklad istället för vit, blev jättegott! Full pott från mig!