Nutellamousserulle

Inget passar väl bättre än en lättbakad rulltårta med grädde och hasselnötskräm till dessert. Den är även glutenfri.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl Nutella
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och strösocker. Vänd ner potatismjöl blandat med bakpulver.
    2. Bred ut smeten på bakpappersklädd plåt, 30x40 cm. Strö över kokosflingor.
    3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 6 minuter i 175º. Vänd upp på bakpapper. Låt svalna helt under plåt.
    4. Vispa grädde och vänd i Nutella (hasselnötskräm). Bred på nötgrädden och rulla ihop från långsidan.
    5. Ät och njut!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben