Vispa ägg och socker pösigt
Blanda i allt annat, sist juice
Häll i en form med löstagbara kanter som du smörar och bröar
Grädda tills kakan är torr
Skär i tre delar
Vispa grädden fast och blanda i Oboy
Fyll med Oboyfyllningen mellan och toppa med densamma ovanpå så tårtan får en lätt rundad form
Smält chokladen i vattenbad
Blanda med crème fraichen och rör i florsockret, låt svalna lite
Glasera hela tårtan med glasyren
Kommentarer (1)
kersture21 juni 2012
Såå god den blev!!! Jag körde 2/3 hasselnötter och 1/3 mandel i matberedaren. Det blev ju inte malt direkt men alldeles perfekt med lite att tugga på tyckte jag.
Såå god den blev!!! Jag körde 2/3 hasselnötter och 1/3 mandel i matberedaren. Det blev ju inte malt direkt men alldeles perfekt med lite att tugga på tyckte jag.