Ögontryfflar

Halloween - varför inte passa på att bjuda vänner och bekanta på en ruskigt trevlig fest?

Ingredienser

  • 200 g mörk choklad
  • 4 msk grädde
  • 2 dl Dansukker Rörsocker Flor
  • 2 dl kokosflingor, gärna rostade
  • 100 g vit choklad
  • Garnering
  • Non stop
  • 25 g mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Ta bort chokladen från vattnet och rör i florsockret och grädden. Tillsätt kokosflingorna. Ställ kallt i 2 timmar.
    2. Smält den vita chokladen över vattenbad. Forma tryffelmassan till kulor som doppas i chokladen. Låt stelna på galler. Tryck fast en non stop på varje kula. Klicka lite smält mörk choklad mitt på varje nonstop som pupill på ögat.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben