Örtagårdssallad

Serverar: 5-6 portioner

Fräsch & lätt men ändå mättande. Perfekt sommarlunch!! Uteslut kycklingen så har du ett supergott tillbehör till grillat kött.

Ingredienser

  • 3 st kycklingfiléer
  • 3 dl pastapennor
  • 1 liten purjolök
  • 1 paprika
  • 1 syrligt, fast äpple
  • Ruccola
  • 4 dl lättcréme fraiche
  • 2 st påsar knorr örtagårdsdressing
  • Marinad till kycklingen
  • 1 pressad citron
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Tärna kycklingen & marinera en liten stund, ca 10-15 min. Stek kycklingen & koka pastan. Låt svalna.
    2. Strimla purjon & tärna paprikan & äpplet.
    3. Blanda ner örtagårdspulvret i créme fraichen & blanda sedan samman med övriga ingredienser i en stor skål.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben