Stek kotletterna, några i taget i smör i en stekpanna, ca 3 minuter/sida. Salta och peppra. Ta upp köttet.
Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i smör. Tiillsätt bujongtärning och grädde. Låt koka ihop på svag värme i ca 5 minuter.
Rör ner senap och det kryddgröna. Lägg i köttet och låt det bli genomvarmt.
Servera med pressad potatis och en sallad.
Kommentarer (3)
Disen21 februari 2009
Gjorde detta igår och det var väldigt gott. Jag la till en 1/2 brk creme fraiché och lite svamp. Skulle egentligen äta upp resterna idag men det blev inget över...
Passade på att spara receptet nu för det glömde jag igår.
Mycket gott. Detta kommer vi att äta igen.
Tack för receptet. Ha en bra dag. Kram / Disen
Neta5213 juni 2010
Den här såsen har jag gjort många gånger och jag brukar även servera den till fläskfilé eller fläskytterfilé.
Gjorde detta igår och det var väldigt gott. Jag la till en 1/2 brk creme fraiché och lite svamp. Skulle egentligen äta upp resterna idag men det blev inget över... Passade på att spara receptet nu för det glömde jag igår. Mycket gott. Detta kommer vi att äta igen. Tack för receptet. Ha en bra dag. Kram / Disen
Den här såsen har jag gjort många gånger och jag brukar även servera den till fläskfilé eller fläskytterfilé.
Bytte gul lök mot vitlök, mycket gott!