Onsalagryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En bra bjudgryta

Ingredienser

  • 200 g Onsalakorv
  • 400 g fläskfilé
  • Margarin
  • 1 röd, strimlad paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Mejram efter smak
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 liten burk svarta oliver
  • 1 liten burk syltlök
  • 1 burk cornichons (smågurkor)
  • 1/2 dl hot mango chutney
  • Instruktioner

    1. Skär korven och fläkfilén i bitar. Fräs korv, kött och den strimlade paprikan.
    2. Krydda med salt, peppar och mejram. Pudra över vetemjöl. När köttet fått fin färg häll över grädde, svarta oliver, syltlök, gurka och mango chutney.
    3. Låt allt småkoka ca 20 minuter. Koka ris till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben