Onsalagryta
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
En bra bjudgryta
Ingredienser
200 g Onsalakorv
400 g fläskfilé
Margarin
1 röd, strimlad paprika
Salt
Peppar
Mejram efter smak
1 msk vetemjöl
3 dl matlagningsgrädde
1 liten burk svarta oliver
1 liten burk syltlök
1 burk cornichons (smågurkor)
1/2 dl hot mango chutney
Instruktioner
Skär korven och fläkfilén i bitar. Fräs korv, kött och den strimlade paprikan.
Krydda med salt, peppar och mejram. Pudra över vetemjöl. När köttet fått fin färg häll över grädde, svarta oliver, syltlök, gurka och mango chutney.
Låt allt småkoka ca 20 minuter. Koka ris till.
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!