Många speciella ingredienser bidrar till denna spännande blandning med orientalisk touch.
Per portion 5,5.
Ingredienser
1 purjolök
250 g nötfärs max 10%
1 krm ingefära
1/2 klyfta kitlök
2 msk soja, kinesisk
50 g böngroddar
50 g gröna ärter
1 krm salt
1 krm peppar
2 tsk margarin flytande max 80%
1 dl köttbuljong
Instruktioner
- Skölj och strimla purjolök. Bryn färs och lök i margarinet i en stekpanna på medelstark värme.
- Tillsätt ingefära, krossad vitlök, soja och buljong. Låt alltsammans koka på svag värme under lock, ca 10 minuter.
- Tillsätt böngroddar och ärter, låt dem bli genomvarma. Smaksätt med salt och peppar.
- Servera med kokt spagetti och gärna en sallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)