Osakakyckling

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 250 g kycklingbröst
  • 1 liten morot
  • 1 dm purjolök
  • 1 stjälk blekselleri
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 grön paprika
  • 4 msk olja
  • 2 tsk mixad vitlök & ingefära
  • 4 msk soja
  • 2 msk torr sherry
  • 200 g böngroddar
  • Instruktioner

    Skär kycklingen och grönsakerna i strimlor. Hetta upp hälften av oljan med vitlöksmixen i en wok. Fräs kycklinegn, tillsätt grönskaerna och fräs en sund. Häll på restan av oljan och sojan.Tillsätt sherryn, krydda. Garnera med koriander, servera med japanskt ris och groddarna.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben