Skiva kasslern och lägg den i en eldfast form.
Blanda champinionsoppan och crémefraiche och bred över kasslern.
Lägg den tinade spenaten ovanpå jämnt fördelad.
Lägg remsor av smördeg i rutat mönster och pensla med ägg.
In i ugnen 200 grader i ca 40 minuter
Lättlagat och gott - Bra recept att följa. Gjorde som receptet förutom att jag som tillägg strödde över några brynta färska champinjoner ovanpå kasslern.
Jag kommer göra detta fler gånger - Nästa gång ska jag prova lägga några smördegsplattor i botten av formen och förbaka några minuter innan jag sedan följer receptet. Du får en 4:a.
Lättlagat och gott - Bra recept att följa. Gjorde som receptet förutom att jag som tillägg strödde över några brynta färska champinjoner ovanpå kasslern. Jag kommer göra detta fler gånger - Nästa gång ska jag prova lägga några smördegsplattor i botten av formen och förbaka några minuter innan jag sedan följer receptet. Du får en 4:a.