Oscars kassler

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En festlig rätt som är lätt att laga.

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 burk Campbells champinjonsoppa
  • 1 dl créme fraiche
  • 200-400 g fryst, lättstuvad bladspenat
  • 2 smördegsplattor
  • 1/2 ägg
  • Instruktioner

    1. Skiva kasslern och lägg den i en eldfast form. Blanda champinionsoppan och crémefraiche och bred över kasslern. Lägg den tinade spenaten ovanpå jämnt fördelad. Lägg remsor av smördeg i rutat mönster och pensla med ägg. In i ugnen 200 grader i ca 40 minuter
    2. Ris och en god sallad till!

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    LEDIVO 11 februari 2009

    Lättlagat och gott - Bra recept att följa. Gjorde som receptet förutom att jag som tillägg strödde över några brynta färska champinjoner ovanpå kasslern. Jag kommer göra detta fler gånger - Nästa gång ska jag prova lägga några smördegsplattor i botten av formen och förbaka några minuter innan jag sedan följer receptet. Du får en 4:a.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben