Detta recept kom till en dag skafferiet var helt tomt och jag var tvungen att trolla fram en sås.
Såsen är lämplig till pasta. Gör man stuvning av den är den läplig som fyllnad i crepes.
Ingredienser
Mjölk
Margarin
Ostbågar
Instruktioner
- Tag mjölk som motsvarar den mängd sås som skall göras. Lägg i en klick margarin.
Ostbågar innehåller majsmjöl, så såsen eller stuvningen reder sig själv.
- Tillsätt ostbågar till såsen eller stuvningen får rätt koncistens. Det går åt mycket ostbågar! Rör hela tiden så såsen inte klumpar sig.
- Smaka av med vitpeppar. Salt brukar inte behövas då ostbågarna är salta i sig.
Kommentarer (3)
hmmm tja.... måste ju bara prova.. ostbågsmissbrukare som man är=)
kommer inte äta ostbågar på ett bra tag efter denna fasa!??
Fyfan detta måste ja prova... Sticker till Domus direkt. :)