Ostkroksbakelser

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

En god förrätt, som även barn är alldeles tokiga i.

Ingredienser

  • 2 dl Vispgrädde
  • 1 msk Majonnäs
  • 1 msk Lök
  • 1 msk Kaviar (Vanlig från en tub, t ex Kalles Kaviar)
  • 12 st Skivor vitt bröd
  • 150 g Skalade räkor
  • 1 st Dillvippa
  • 5 dl Ostbågar
  • Instruktioner

    Vispa grädde halv hård. Finhacka löken. Blanda grädde, majonäs, lök och kaviar. Låt stå 1 timme i kylskåpet. Gör rundlar av vitt bröd (av t ex ett glas). 2 st till varje bakelse. Krossa ostkrokarna i en bunke, så det blir ca 5 dl. Lägg röran på första bröd skivan, sen en skiva bröd till. Rulla sidorna av det vita brödet i röran. Sen rullar du brödbitarna i ostkrokskrosset. Låt stå i kylskåpet ca 20 minuter innan garnering. Garnera med räkor och dill strax innan servering.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben