Ostpurjofisk

Serverar: 8 portioner

Gott med få ingredienser.

Ingredienser

  • 2 st fiskblock à 400 g, exempelvis sej
  • 2 purjolökar
  • 1 stor ask bredbar räkost ca 400 g
  • 2 msk dill
  • 1 dl mjölk
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär purjon i skivor och bryn den mjuk. Lägg över i smörad gratängform samt den skivade fisken över. Krydda ordentligt.
    2. Rör ihop ost, dill och mjölk och häll det över fisken och ställ in i ugn ca 25 minuter i 225º
    3. Servera med potatis och lite grönt till.

    Kommentarer (1)

    maggan123 3 november 2008

    idag har jag lagat din ostpurjofisk,det var supergott och väldigt smidig att fort svänga ihop,jag serverade kokt potatis och rårivna morötter till. MVH. maggis123

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben