Oteganokyckling

Serverar: 4 portioner

Är väldigt gott och tar inte så lång tid att laga till.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, 500 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk smör
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 1/2 dl Kelda matlagningsgrädde
  • 1 hönsbuljong
  • 2-3 tsk färsk eller torkad oregano
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • Instruktioner

    Skär upp varje kycklingfile i 3 bitar på längden. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt ismör i en stekpanna salta och peppra. BlandA grädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger i en gryta. lägg i kycklingen och vitlöken. Låt allt koka under lock i c A 5 minuter. Servera med kokt potatis eller ris.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben