Oxfilé med tryffelsås

Serverar: 4 portioner

Enkel men jätte god tryffelsås till en god filé av fläsk, nöt eller kyckling. "Har letat efter en enkel men ändå god tryffelsås, och plötsligt så"

Ingredienser

  • 600 g Oxfilé
  • 2 dl vatten
  • 2 msk oxfond, Touch Of Taste
  • ½ msk soja
  • ½ dl rödvin
  • 2 msk smör
  • Maizenaredning för bruna såser
  • Några droppar vit tryffelolja
  • Instruktioner

    1. Häll vatten, fond, soja och rödvin i en kastrull. Låt koka upp och red av till önskad konsistens med maizena. Rör ner smöret så det smälter. Droppa i ett par droppar tryffelolja och smaka av.
    2. Servera med en god köttbit och stekt potatis.
    3. Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben