Pärongott

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

väldigt bra som efterrätt Utsökt!

Ingredienser

  • 4 konserverade päronhalvor
  • 4 After Eight mintchokladplattor
  • Garnering
  • vindruvor eller valnötter
  • Serveringsförslag: Servera mintpäronen med vaniljglass eller vispad grädde
  • Instruktioner

    1. 1. Låt päronen rinna av och lägg dem i en ungssäker form.
    2. 2.Lägg en mintplatta på varje päron.
    3. 3. Ställ in desserten i ugnen 175 grader i 10-15 min, eller tills chokladen smält.
    4. 4. Tag ut päronen ur ugnen. Dekorera med vindruvor eller valnötter. Server vaniljglassen eller grädden till.

    Kommentarer (2)

    Kaneta 5 februari 2008

    Detta var en favorit för några år sedan. Gott och enkelt. Strunta i valnötter och vindruvor, lättvispad grädde är godast till.

    tina62 8 augusti 2008

    En klassiker som man gör då och då! Här får du en bild till den. En bild säger mer än 1000 ord.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben