Paradistoast

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

Ett helt eget påhittat förslag till toast, såvida man gillar sardeller.

Ingredienser

  • 2 toast- eller rostebröd
  • ½ boll mozarella
  • 2 ”bitar” soltorkad tomat
  • 4–5 sardeller i olja
  • En (stark) god sås på tomatbas, exv. Sriracha Hot Chilisauce
  • Oregano
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt på toastjärnet.
    2. Lägg upp den ena brödet och spritsa på lite Srirachasås. Skiva några bitar mozarella och lägg på såsen. Strimla* den soltorkade tomaten och lägg på mozarellan. Toppa med sardellfiléerna och strö sedan över lite oregano och nymalen svartpeppar. Lägg på den andra brödskivan och stoppa in i toasten.
    3. * Om du äter med kniv och gaffel behöver den inte strimlas. Men om man som jag, oftast tar den i en servett, kan det vara svårt att bita av den sega tomaten och det slutar med att allt innehåll kommer ut på en gång.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben