Parmaknyten

Serverar: 12-18 portioner

Oemotståndliga små munsbitar.

Ingredienser

  • 250 g Kesella
  • 6 marinerade soltorkade tomater
  • 1/2 dl grovhackad färsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • 6 skivor parmaskinka
  • Instruktioner

    1. Låt Kesella rinna av i kaffe filter 2-3 timmar.
    2. Hacka tomaterna och blanda med Kesella. Smaksätt med basilika, salt och peppar.
    3. Dela varje skinkskiva i 2-3 bitar. Lägg en klick på varje parmaskinka och vik ihop till små knyten.
    4. Låt stå i kylen till serveringen.

    Liknande recept

    5
    15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    Annafbg 2 oktober 2014

    Jag har gjort detta flera gånger, blir alltid väldigt uppskattat! Tack för ett bra recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben