Parmatoppad mozzarellamacka

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Ännu en varm macka från Allers.

Ingredienser

  • 4 skivor runt polarbröd
  • 2 msk chilisås
  • 2 pkt mozzarella á 125 g
  • 1 rödlök
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g skivad parmaskinka
  • 1/2 låda ruccolasallad
  • 12 cocktailtomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Lägg brödrundlarna på en bakpappersklädd plåt och bred på chilisåsen. Skär mozzarellan i skivor. Skala och skiva rödlöken. Fördela ost och lök på bröden och krydda med salt och peppar.
    3. Gratinera i ugnen tills osten blivit gyllenbrun. Fördela skinkan och ruccolan på mackorna. Halvera tomaterna och lägg dem på toppen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben