Parmesandoftande gojiomelett

Serverar: 2 portioner

Chiafrön och gojibär är både närings- och smakrika och piggar upp vilken krämig omelett som helst. 350 kcal/portion

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 msk matlagningsgrädde
  • 2 msk vatten
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 1 tsk chiafrön
  • ½ msk smör eller olja
  • ½ dl riven parmesanost
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 msk grovhackad pistaschmandel
  • 2 msk torkade gojibär
  • Tillbehör
  • Blandad sallad med tomater, paprika, ½ avokado och hinnfria grapefruktklyftor
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg, grädde, vatten, salt, peppar och chiafrön. Stek två omeletter på medelvärme i smör eller i oljan. Strö över ost, persilja, mandel och gojibär när omeletten stelnat till hälften.
    2. Servera genast gojiomeletterna med en blandad sallad till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben