Parmesanostpaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 45 minuter

Passar bra både till Buffen som till kräftor

Ingredienser

  • 1 rund färdigkavlad smördeg
  • 2 dl mellangrädde
  • 2 ägg
  • 2 dl färskriven parmesan
  • 2 krm gourmesalt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ignen på 225 grader.
    2. Klä en pajform med löstagbarbotten (ca: 28cm) med smördegen.
    3. Vispa samman grädde och ägg Blanda ner den rivna osten,smaksätt med salt och peppar beroende på hur stark osten är. Häll i smeten i degskalet. Grädda 10 min mitt i ugnen.
    4. Servera gärna pajen ljummen uppskuren i bitar

    Kommentarer (1)

    lelle4u 17 april 2008

    Vilket matvrak du ser ut att vara på bilden "ler" Men du har bra recept. Lelle

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben