Påskkaviar

Serverar: 10-15 portioner

Tid: 10 minuter

Jättegod kaviar både till ägg och smörgås O.B.S Jag har fått reda på att dom slutat tillverka slottskaviar enligt tillverkaren abba så smakar Ejderns Smörgåskaviar nästan lika.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 burk slottskaviar= Ejderns Smörgåskaviar
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Hacka löken fint vispa gräddden rätt så hårt. Blanda grädde slottskaviar och löken.

    Kommentarer (1)

    LillaJa 13 mars 2008

    Synd att man inte kan göra denna längre, har alltid varit på bordet både till Jul & Påsk. Dom har ju slutat att tillverka Slottskaviar......och det finns inget annat bra alternativ. Har du något..kontakta mig Birgitta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben