Pastahjulssallad

Serverar: 10 portioner

Jättegod sallad som smakar allra bäst dagen efter.

Ingredienser

  • 500 g pastahjul
  • 6 medelstora tomater
  • 1½ gurka
  • ½ purjolök, med det gröna
  • 2 äpplen
  • 10-15 cm kassler
  • 3 dl lättmajonnäs
  • 1½ dl gräddfil
  • 2-3 msk pressad citron
  • ½ dl strösocker
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt paketet.
    2. Blanda ihop det "blöta" först. Tillsätt socker. Ta ur tomaterna, d v s kärnhuset. Skär tomaterna, gurkan, kasslern och äpplen i bitar.Blanda i hop allt.
    3. Låt stå svalt över natten, då den är absolut godast dagen efter. Håller sig 3 dygn.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben