Pastaplättar

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt att göra till kvällsmat om man har fått pasta över från lunchen.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 50 g kokt pasta
  • 30 g rökt skinka
  • 2 msk hackad rucolasallad
  • 1 msk finriven parmesan
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 krm salt
  • olja till stekning
  • Instruktioner

    Vispa upp äggen. Hacka pastan grovt samt strimla skinkan. Tillsätt pastan, skinkan, rucolan, osten och kryddorna till äggsmeten och blanda. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fyra klickar av smeten i oljan. Vänd plättarna när de börjat få fin färg och stek andra sidan. Serveras nystekta med en god sallad till

    Kommentarer (1)

    LerboMange 10 oktober 2010

    Hitta det jag leta efter..Tror ditt recept blir kanooon bra...Tusen Tackar..// Mange//

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben