Pastasås med kyckling, paprika och äpple
Kombinationen paprika, äpple och lök är magisk! Gillar man inte chili- och paprikapulver som är kryddorna i detta recept kan man lika gärna krydda med curry.
Ingredienser
2-3 kycklingfiléer
2-3 paprikor
1-2 gula lökar
2-3 äpplen
2-3 dl crème fraiche
Chilipulver (minst 1 tsk)
Paprikapulver (minst 1 tsk)
Ev. grönsakskrydda (minst 1 tsk)
Salt (beroende på mängden grönsakskrydda)
Vitpeppar (ca 1 krm)
Instruktioner
- Skär kycklingfiléer, paprika, lök och äpple i bitar. Bäst smakresultat fås om högarna med hackad paprika, lök och äpple är ungefär lika stora på skärbrädan.
- Fräs kycklingen och grönsakerna i omgångar och lägg över i en gryta. Tillsätt créme fraiche och kryddor, koka upp och smaka av. Det ska vara rejält med sting!
- Servera med pasta
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Toppengod maträtt... perfect för Valentine's Day! Mvh Pernilla, Qld, Australia