Pastramigös

Serverar: 4 portioner

Åh, jag som älskar pastrami skinka, nu kan jag göra egen pastrami fisk också. Kryddblandningen går säkert bra att rubba in i annan fisk sort än gös.

Ingredienser

  • 1 msk pepparmix
  • 1 msk stött rosépeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk brun farin
  • 4 gösfiléer
  • Instruktioner

    1. Ugn 175º.
    2. Blanda pepparmix, stött rosépeppar, paprikapulver, salt och brun farin.
    3. Krydda gösfiléerna med pepparblandningen, och stek i panna tills de fått fin färg. Ställ filéerna i ugnen i ca 5 minuter.
    4. Servera med kokt potatis och en god valfri sås.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben