Pastramimacka

Serverar: 4 portioner

Testa en pastramivåningsmacka till lunch kanske...

Ingredienser

  • 8 skivor rågbröd, t ex Pågen Rågbröd
  • 8 skivor nötpastrami, tunnskivad
  • 8 skivor saltgurka, längdskivad
  • 4 msk rostad lök
  • 20-40 g rucola
  • Pepparrotsspread
  • 16 g pepparrot, riven
  • 120 g philadelphiaost
  • ½ citron, pressad eller efter smak
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman ingredienserna till pepparrotsspreaden. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred pepparrotsspread på de två skivorna. Lägg på pastrami och lök på ena skivan.
    3. Lägg gurka på andra skivan. Lägg rucola på löken och lägg på skivan med gurka.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben